Partners

1.

Praktijk Yintang

Bij Praktijk Yintang kunt u terecht voor behandelingen met Acupunctuur, Tuina, Chinese Kruidengeneeskunde en Reflexzonetherapie.

Al deze behandelingen zijn erop gericht de balans in uw lichaam weer terug te krijgen zodat klachten geheel of gedeeltelijk kunnen verdwijnen. Een prima ondersteuning voor allerlei klachten op het gebied van stress- en burnout, spijsverteringsklachten, ondersteuning tijdens
chemotherapie en bestralingen, hooikoorts en allergieën, vastzittende nek en schouders, rugpijn etc.

 

Geen afbeelding gevonden

Praktijk Yintang is aangesloten bij de zorgverzekeraars zodat u, als u een aanvullende verzekering heeft, de kosten kunt declareren.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, kijk dan op de website www.praktijk-yintang.nl
of bel 06 – 1241 1645.

2.

Energetica Natura

Energetica Natura is een hecht en dynamisch familiebedrijf  met een 25-tal medewerkers, dat sinds 1995 actief is op de Belgische, Franse en Nederlandse markt.

Wij verdelen o.a. de volgende merken: Biotics Research (Orthomolecular specialties), Natural Immunogenics (Silver hydrosols), Symbiopharm (Medical probiotics), Energetica Natura (Natural Healthcare specialties), Biocean (Ionic liquid mineral supplements), Jacob Lab (Pharmaceutical-grade liquid MSM), MG Laboratori (Pharmaceutical-grade liquid herbs)….

Deze gerenommeerde fabrikanten produceren onder farmaceutische omstandigheden en normen en steeds volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Al onze producten beantwoorden aan strenge selectiecriteria:
•Biochemische activiteit en opneembaarheid
•Niet belastend voor het lichaam
•Zuivere inhoudsstoffen
•Hypoallergene nutriënten
•Niet genetisch gemanipuleerde ingrediënten

Om veiligheid, kwaliteit en werkzaamheid te waarborgen werken wij met de veililgheidssystemen HACCP en GDP; tevens beschikken wij over een farmaceutische groothandelslicentie.

Ons gamma: Vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren, glandulars, fytotherapie, pre-en probiotica, aminozuren en enzymen.

kijk ook eens op: www.energeticanatura.com

Wij organiseren seminars en congressen met vooraanstaande nationale en internationale sprekers die heldere theorie combineren met direct toepasbare praktische informatie die u dadelijk in uw praktijk kan toepassen. Tevens nemen wij als sponsor deel aan nationale en internationale vakbeurzen.U kan
terecht bij onze vertegenwoordigers en onze orthomoleculaire consulente voor al uw productgerelateerde vragen! Uiteraard hebben wij een uitgebreid vademecum en talrijke productfiches en protocollen ter ondersteuning in uw praktijk alsook een website met
een professioneel gedeelte.

Al onze producten worden enkel ontwikkeld voor en verkocht via de professionele markt!

Afrikaweg 14 – 4561 PA Hulst (NL) –Tel: 0114-32.14.61 – Fax:0114-31.93.97- info@energeticanatura.com – www.energeticanatura.com

3.

Studio Ruimte

Een woonplek die u energie geeft!
Studio Ruimte creëert een leefomgeving die uw stress verlaagt, waar u energie op doet en die u tijd bespaart. Een woning waar u tot rust kunt komen, die u van alle gemakken voorziet en waar u zich iedere dag weer op vakantie voelt.

Studio Ruimte wil u hier graag bij helpen. Dit doet zij door een interieur te creëren die naadloos aan sluit bij uw dagelijkse handelingen en woonactiviteiten. Uw wens staat centraal!

Tijdelijke actie: Meldt u nu aan voor 1 uur gratis interieuradvies bij U thuis.

Studio Ruimte 

Natasja Jonckheere

Interieurarchitect & Interior Organiser

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

www.studioruimte.com

natasja@studioruimte.com

T: +31 (0) 6 17 144 526

Kijk ook eens op www.studioruimte.com

4.

Strong Viking- Obstacle run

Geen afbeelding gevonden

Hiele Personal Training is officieel partner geworden van de Strong Viking Obstacle Run. Hierdoor kunnen wij jullie maar liefst €5,- korting aanbieden op de tickets van alle Strong Viking edities. Check de aftermovie en ga samen met ons de uitdaging aan.

Inschrijven via:www.strongviking.com met code: SVOR408
https://www.youtube.com/watch?v=21VkgtjhDgM

5.

De Voedingsacademie

Hiele Personal Training werkt nauw samen met de Voedingsacademie. Als clienten speciale zorg nodig hebben qua voeding, dan verwijst Hiele Personal Training zijn/haar clienten door.

De Voedingsacademie is meer dan een gewone diëtistenpraktijk. Naast voedingsadvies en dieetbehandeling biedt de voedingsacademie namelijk veel aandacht aan kennisoverdracht over een gezonde leefstijl. Immers, vaak is een bepaald eetpatroon de oorsprong van veel gezondheidsproblemen. Alleen door je bewust te worden van je verkeerde gewoontes kun je een verandering tot stand brengen. Daarom biedt de voedingsacademie naast voedingsadvies en dieetadvies diverse programma’s en workshops aan om je bewust te worden van je eigen (eet)gedrag.

kijk ook eens op: www.devoedingsacademie.nl

6.

Club PT

Branche organisatie voor Personal Trainers

7.

Complementair Zorgstelsel

In dit centrum worden de volgende therapieën
toegepast:

1. Magnetiseren

Deze behandelingen worden voornamelijk toegepast bij lichamelijke klachten.Behandeling voornamelijk in de eerste paar lagen van de aura. De disharmonie in balans brengen (ontstaan door negatieve overtuigingen) en van
daar uit het natuurlijke genezingsproces activeren. Behandelingsduur 10 tot 15 min.

2. Korte Aurabehandeling

Bij lichamelijke maar vooral geestelijke klachten.  Hierbij wordt de cliënt voornamelijk in de eerste 5 auralagen van zijn wezen behandeld. Behandelingsduur 20min – 25min.

3. Lange Aurabehandeling

Lange aurabehandelingen worden vaak gebruikt bij psychische klachten, hierbij wordt de cliënt in alle 7 auralagen van zijn wezen behandeld. Behandelingsduur rond de 45min.

Bioresonantie

Je zou het zieke lichaam of overbelaste lichaam kunnen zien als een ontstemde piano. Als een of enkele snaren ontstemd zijn, dus niet harmonisch trillen met andere snaren, kan een pianostemmer
ervoor zorgen dat de betreffende snaren weer de juiste frequentie krijgen. Dit doet hij met behulp van een stemapparaatje of stemvork dat de juiste toon uitzendt. Zo kan hij via zijn verfijnde gehoor wat voor hem vals klinkt weer
stemmen.

Het bioresonantie apparaat levert een zeer specifieke trilling (frequentie) en trekt zich niets aan van de persoonlijke omstandigheden van de cliënt of behandelaar.

Radionica

In onze praktijk maken wij gebruik van de M.A.R.S. III van Bruce Copen. Dit is een Radionica-apparaat waarmee psychische en lichamelijke klachten worden gemeten, geanalyseerd en behandeld.
Deze klachten uiten zich als frequentieverstoringen, foute informatie in de menselijke aura.  De analyse of behandeling wordt toegepast op mensen, maar kan ook worden gebruikt voor al het dierlijke- en plantenleven.

De diverse verstoringen in de aura worden door het Radionicaprogramma omgezet naar homeopathische behandelfrequenties. Deze frequenties worden dan via een soort radio-zender naar u toegestuurd. Ook kunt u melksuikerkorrels (globulis) innemen waarin deze frequenties opgenomen zijn.

Voor bepaalde klachten is het radionisch behandelen met kleuren erg succesvol. Deze behandeling wordt in de praktijk op een behandelmat gegeven. Ook wordt het radionische behandelen met kleuren toegepast. O.a. om patronen, waarin mensen vastlopen, in kaart te brengen en te doorbreken.

4. Massages
5. Stralingsonderzoek
6. Cursussen Workshops & lessen

 

kijk ook eens op: www.cz-namaste.nl

Complementair zorgcentrum Namasté is een zorgcentrum waar diverse therapeuten zich hebben gevestigd. Hierdoor kunnen we op een zo breed mogelijk vlak uw klachten en wensen benaderen.
Ons adres is: Paterstraat 44
5275AJ Den Dungen
Tel. 073-5942087

8.

Sportiom

Fitness Club Sportiom
Fitness Club Sportiom ‘s-Hertogenbosch is de meest uitgebreide fitnessclub van Den Bosch en biedt plaats aan tal van faciliteiten. Natuurlijk is er veel ruimte besteed aan cardio (training voor hart-, bloedvaten en longsysteem) en fitness (training voor spierfunctionaliteit en kracht). Daarnaast beschikken we over een tweetal sportzalen waar diverse groepslessen op ieder gewenst niveau (zowel voor beginners als gevorderde(n) ) worden gegeven zoals: Pilates, Zumba, Bodypump en nog veel meer.

All-in concept
Door het gevarieerde aanbod van faciliteiten voelt iedereen zich thuis binnen onze club en is er voor ieder wat wils. Eenmaal lid kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Ons gekwalificeerd personeel staat voor je klaar om je alle uitleg te geven en een voor je op maat gesneden trainingsprogramma te maken. Sportiom ‘s-Hertogenbosch maakt gebruik van het systeem Fitlinxx. Dit computergestuurde systeem is gekoppeld aan de fitness apparaten en houdt automatisch je doelen en vooruitgang bij. Uit deze resultaten kunnen wij een programma op maat samenstellen.

kijk ook eens op: www.sportiom.nl

9.

Start nu uw eigen Obese Programma bij Vol&Fit

Hoe gaan we te werk?
Met Vol&Fit kiest u voor een multidisciplinaire aanpak. Die aanpak loopt over drie sporen: Bewegen, voeding en mental coaching.

Bewegen
Personal Trainer Jeroen Hiele maakt voor u een persoonlijk trainingsprogramma, waarmee u drie keer in de week aan de slag gaat. U sport niet alleen, maar met groepsgenoten (8-10 personen), samen staan we sterker en samen veranderen we onze levensstijl!

Voeding
U krijgt steun van diëtiste Brenda Frunt. Brenda stelt samen met u een voedingsprogramma op, passend bij uw persoonlijke wensen en doelen.

Coaching
U wordt gecoached door Els Verstraaten. Wekelijks ondergaat u in groepsverband een sessie van 1 tot 1,5 uur. Els is ook ervaringsdeskundige en weet precies waar voor u de valkuilen kunnen liggen.

 

Bent u toe aan de stap naar een gezonder en mobieler leven? Ga dan met ons de uitdaging aan!

Voor informatie of om zich op te geven,
kunt u terecht bij:
Els Verstraaten 073-547 41 96 of 06-14390066
Jeroen Hiele 06-553 48 054
www.volenfit.nl
info@volenfit.nl
ook kunt u ons volgen op twitter: @volenfit