Personal trainer Breda

Personal trainer Breda

Wilt u blijvend gewicht verliezen, fit en vitaal worden, een gezondere leefstijl aanleren, blessures voorkomen of heeft u misschien een ander doel op fysiek vlak? Dan komt u zeker verder met personal training.

Personal trainer Breda

Mijn naam is Jeroen Hiele, van Hiele Personal Training. Als personal trainer help ik mensen uit omgeving Breda en omstreken die een sportief doel voor ogen hebben om dat doel op een leuke, inspirerende en verantwoorde manier te bereiken met personal training.

Om het optimale uit personal training te halen, is een persoonlijke klik voor mij heel belangrijk. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om voor elk individu een passende training te ontwikkelen. Niemand is hetzelfde. Mijn drive en motivatie liggen bij het samenwerken aan uw doelstelling en uiteindelijk het behalen daarvan. Het persoonlijke contact tijdens de 1-op-1 begeleidingen geven mij hierbij veel energie. Het vertrouwen dat je samen opbouwt helpt om er samen voor te gaan.

Omdat gezonde voeding een onlosmakelijk onderdeel is van een gezonde levensstijl en bijdraagt aan uw fysieke gesteldheid voorzie ik u graag van een persoonlijk voedingsadvies met aanvullende begeleiding, afgestemd op uw situatie en mogelijkheden.

Kennis maken?

Ik wil u bij deze graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. Neem vrijblijvend contact op middels de onderstaande gegevens, of vul het formulier in op deze pagina, dan neem ik contact met u op. Zie het maar als de eerste stap naar een vitaler en gezonder leven.