Personal trainer Den Bosch

Personal trainer Den Bosch

Bent u op zoek naar een ervaren Personal trainer Den Bosch? Dan stel ik me graag aan u voor!

Mijn naam is Jeroen Hiele, van Hiele Personal Training. Al sinds ruime tijd sta ik persoonlijk mensen bij die een sportief doel voor ogen hebben, die gezonder willen worden, of die op een veilige manier blijvend gewicht willen verliezen.

Om het optimale uit personal training te halen, is een goede klik voor mij heel belangrijk. Ik vind het fantastisch om met mensen te werken. Ik zie het als een uitdaging om voor elke persoon een passende training te ontwikkelen. Mijn drive en motivatie liggen bij het samen werken aan uw doelstelling en uiteindelijk het behalen ervan. Het leuke aan mijn werk, het 1-op-1 begeleiden, vind ik het persoonlijke contact. Het vertrouwen dat je samen opbouwt. Dat helpt om er samen voor te gaan en het gestelde doel te behalen.

Voor een succesvol resultaat ben ik graag uw motiverende personal trainer, maar ik voorzie u ook graag van persoonlijke voedingsbegeleiding en boodschappenadvies, afgestemd op uw situatie en mogelijkheden.

Personal trainer Den Bosch

Hiele Personal Training is als personal trainer in Den Bosch gevestigd in het Sportiom. Hier kunt u deelnemen aan personal training en gebruikmaken van alle faciliteiten van Sportiom. Hiervoor gelden de gebruikelijke abonnementskosten. U hoeft geen inschrijfgeld te betalen en u kunt een abonnement afsluiten voor 3 maanden (normaal minimaal 6 maanden). Maar als personal trainer Den Bosch kan ik u wanneer u woonachtig bent in Den Bosch of omgeving ook bij u thuis van personal training voorzien.

Kennis maken?

Bent u er klaar voor om in actie te komen? Dan wil ik u uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. Neem vrijblijvend contact op middels de onderstaande gegevens, of vul het formulier in op deze pagina, dan kom ik zo snel mogelijk bij u terug. Laten we van start gaan!

Hiele Personal Training

Victorialaan 10

5213 JE

‘s-Hertogenbosch

Noord-Brabant

0655348054