Wat zeggen onze klanten?

1.

Binnen 6 maanden van mijn diabetis af!

Hallo,

Ik ben 6 maanden geleden begonnen met personal Training bij Hiele Personal Training. Destijds had ik suikerziekte (diabetes type 2), waarvoor ik 2 pillen per dag moest innemen. Nu 6 maanden verder ben ik helemaal van mijn pillen af en hoef ik nog maar heel weinig terug voor controle bij mijn huisarts. In deze 6 maanden heb ik een gewichtsafname bereikt van 9,3 KG en wat vooral belangrijk is, dat mijn vetpercentage met 8,9% is afgenomen. Mijn spiermassa is met 5% omhoog en mijn buikomvang is 15 CM minder!

Ik kan dus zeker zeggen dat ik mijn doelstelling ruimschoots heb behaald!

Jorgos Delidimos

Geen afbeelding gevonden

 

 

2.

Problemen gehad met de gezondheid

Na heel veel problemen gehad te hebben met mijn gezondheid is dit jaar toch een goed jaar. Na een nieuwe operatie en wat geduld, mocht ik weer gaan sporten, maar alleen onder begeleiding. Toen kwam ik in contact met Jeroen Hiele. Het klikte meteen. Jeroen luisterde naar wat ik wilde en stippelde een traject uit met schema’s die om de 2 weken wisselen, zodat je lichaam steeds opnieuw wordt geprikkeld.
Nu ben ik 8 maanden verder en 30 kilo lichter en 55 cm omvang kwijt ben!! Daarnaast voel ik me veel fitter en nog belangrijker… gezonder. Dankzij de steun en geduld van Jeroen en mijzelf. Ik blijf doorgaan met sporten en trainen bij Jeroen Hiele, want een betere en goede 1 op 1 trainer vindt je niet gauw!

Naam: Helma Vissers

  • Ik voel me steeds fitter en gezonder!

 

3.

Gevoel dat je het niet alleen doet

Tijdens mijn bezoeken aan de sportschool keek ik regelmatig om mij heen en zag dat veel sporters naar eigen inzicht aan het trainen waren. Zo ook ik en helaas zonder resultaat. Inmiddels kan ik na drie maanden Personal Training wel zeggen dat: De begeleiding uitstekend is. Daarnaast weet Jeroen in een leuke sfeer zijn instructies op een goede manier uit te leggen en je zo maximaal te laten presteren en tevens te motiveren. Zo goed dat je zelfs de zwaarste (lees niet leuke) oefeningen met plezier uitvoert. Hij praat altijd in de “wij” vorm. Dat geeft je toch een gevoel dat je het niet alleen doet hoewel dat wel zo is.

Als ik mijn sportmotivatie dus een cijfer zou moeten geven is dat een 10! Ik voel me uitstekend, zit lekker in mijn vel en ben de hele dag actief bezig.
Ga ik met plezier naar Hiele Personal Training? Ja, “wij” (lees: ik) zijn zelfs al gestart met de tweede periode van drie maanden.

Resultaten begin Mei:
– 89 KG
– vet% 25,2%
– spiermassa 33,7%

Resultaten eind September:
– 84,1 KG
– vet% 18,5%
– spiermassa 37,2%

Naam: Emilio Helderman
Beroep: Zanger van de band “Smalltalk”
Training: Pakket goed op weg

  • Mijn sportmotivatie is een 10!

 

4.

Trainen met Jeroen is nuttig, maar vooral afwisselend en leuk!

Vier jaar geleden ben ik van de trapgevallen met als gevolg jarenlange pijn aan mijn stuitje. Een jaar geleden ben ik begonnen mettrainen met Jeroen en ik ben inmiddels bijna pijn vrij.Oefeningen die onmogelijk lekenmet jeogen dicht op een bosu bal en dan gewichten heffen) zijn nu gewoon te doen enmaken de trainingen leuk. Jeroen heeft verstand van zaken en stelt, door goed naar me te luisteren, steeds weer perfecte trainingsprogramma’s samen.

We trainen de rug, bil en buikspieren waardoor mijn lichaam meer op kan vangen. Nu gaan we meer werken aan een betere conditie, met als einddoel dat ik weer stukken op de racefiets kan gaan rijden. De training met Jeroen vliegt elke keer weer voorbij omdat de oefeningen steeds anders zijn en uitdagend. Een groot voordeel van personal training vind ik dat het heel effectief is. Het heeft me ook verbaasd hoe snel je vooruitgaat als je gericht traint.

Naam: Kirsten haring
Training: Pakket Goed op Weg

  • Ik heb steeds minder last!

 

5.

Leefstijlverandering ondergaan

Na jarenlang nauwelijks gesport te hebben, merkte ik dat ik steeds minder lekker in mijn vel kwam te zitten. Zo voelde ik me snel vermoeid en had ik ’s avonds niet meer de energie om nog iets leuks te doen met mijn kinderen. Het was dan ook tijd voor verandering; tijd om me gezonder en fitter te voelen. Hiele Personal Training heeft mij hierbij enorm geholpen. Dankzij het enthousiasme en de positieve benadering van Jeroen ga ik elke training tot het uiterste. De pittige professionele trainingen en het bijbehorende voedingsadvies leiden ertoe, dat de afgesproken doelstellingen worden gehaald.

Naam: Hugo de Groot
Training: Pakket Goed op Weg

  • Dit was me niet gelukt met welk dieet dan ook!

 

6.

Weer fitter en gezonder worden

Ik ben Jolanda van Gelder heb een post traumatisch dystrofie en zit in een rolstoel. Ik ben via Harm een medewerker van de fitnessclub in contact gebracht met Jeroen Hiele omdat ik wilde gaan sporten maar niet wist wat ik wel of niet mag doen. We trainen nu twee maanden samen en kijk er iedere keer weer naar uit om te gaan trainen,Ik doe zelf nog wat cardio training en wat spier training met gewichten Mijn prestaties en cq vorderingen zijn heel goed.
Via Jeroen ben ik ook in contact gekomen met Brenda Frunt van de voedingsacademie zij begeleid mij samen met Jeroen over mijn voeding dat stukje deskundige hup heb je wel nodigwant je sport en dan is goede voeding en begeleiding heel belangrijk. Ik raad het iedereen aan om met een PT te gaan trainen.

Naam: Jolanda van Dongen
Pakket: Rittenkaart

  • Mijn prestaties en vorderingen zijn heel goed!

 

7.

Al heel wat trainers versleten…

Jeroen Hiele is goed. Ik heb al wat trainers versleten en ik denk dat ik een fair oordeel kan geven. Zijn oefeningen zijn gevarieerd en passen in een plan. De uitvoering is scherp: een absolute voorwaarde voor daadwerkelijke vooruitgang. Zelfs mij, lastpost waar het de agenda betreft, blijft hij geduldig benaderen. Goede inschatting van mijn grenzen: dus geen vervelende blessures. Doelen worden van te vorenBesproken en ook als ik ze vergeet, houdt Jeroen er de hand aan. Professioneel, goed geprijsd. Ook fris en Gezellig. Top. Een aanrader.

Naam: Jan Schouten
Beroep: Directeur van Global Schouten Nelissen en schrijver
Training: Pakket Resultaat

Geen afbeelding gevonden
  • Goede inschatting van mijn grenzen!

 

8.

Beklimming van de Alpe d’Huez

In Januari van dit jaar besloot ik, na een paar jaar zonder echt doel rondgefietst te hebben, dat ik in 2011 de Alpe d’Huez wilde beklimmen. Letterlijk een hoog doel, maar ook figuurlijk. Ik wilde namelijk in september de berg beklimmen in een zo snel mogelijke tijd. Om hiervoor gericht te gaan trainen, ben ik op zoek gegaan naar een Personal Trainer. Al snel kwam ik de naam van Jeroen Hiele tegen, zowel via zijn eigen website als via het Sportiom in Den Bosch.

Na een intakegesprek hebben we samen een plan gemaakt om zo optimaal mogelijk naar de Alpe d’Huez toe te werken. De eerste drie maanden bestonden uit 3 keer per week trainen in het Sportiom, om zo te werken aan sterkere spieren en een beter gewicht. Elke kilo die je zwaarder bent, moet namelijk ook helemaal mee naar boven de berg op. Een uitgebreid voedingsschema en het bijhouden van een voedingsdagboek hebben er mede aan bijgedragen dat ik zo’n 9 kilogram lichter aan de start ben verschenen. Na de indoor-periode, waarbij ik Jeroen twee-wekelijks zag, zijn we overgegaan op een wekelijks trainingsschema op de fiets.

Hoe dichter het moment van de beklimming naderbij kwam, des te intensiever werden de trainingen, steeds meer gericht op de zware inspanning van het beklimmen van de berg. Drie weken vakantie in de Dolomieten maakten de trainingen nog leuker en beter. Ook op vakantie kreeg ik wekelijks mijn trainingsschema. Een wetenschappelijke fietstest aan het begin van de fietstrainingen, en vlak voor de beklimming van de Alpe d’Huez, lieten een hele mooie stijging van conditie en kracht zien. Leuk om ook meetbaar te verbeteren. Het eindresultaat was een overwinning. Twee dagen achter elkaar heb ik de Alpe d’Huez kunnen beklimmen in een voor mij super tijd. Zonder de begeleiding van Jeroen was dit niet gelukt!

Naam: Ronald IJzerman
Pakket: Basis 2

  • Het eindresultaat was een overwinning!

 

9.

Veel energie hebben om de zware werkdruk vol te houden

Ik train nu ruim een jaar bij Hiele. Mijn werk als eigenaar van 4 toonaangevende horecazaken in ‘s-Hertogenbosch vergt veel van mij! Om dit met volle enthousiasme te blijven doen moet ik goed in mijn vel zitten. Door regelmatig te trainen voel ikmezelf vit! Hierdoor ben ik slagvaardiger en energieker. Een goede bijkomstigheid is dat horecaverschijnselen zoals overgewicht en de overbekende bierbuik wegblijven. Hiele is voor mij een extra stok achter de deur om regelmatig en fanatieker te trainen. De beoogde doelstellingen worden dankzij zijn inspanningen behaald. Ik kan iedereen die respect voor zijn eigen lichaam heeft dit van harte aanbevelen. Hiele is een sympathiek en deskundig trainer.

Naam: Jeroen van der Waarden
Training: Pakket Resultaat

  •  Hierdoor ben ik slagvaardiger en energieker!